Başkan Canlı Yayında Önemli Açıklamalar Yaptı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan KONTV'de canlı olarak yayınlanan ve sunuculuğunu Sinan Burhan'ın yaptığı ''BAŞKENT GÜNDEMİ'' programına konuk oldu.

2015 yılında yapılan yatırım ve çalışmaları değerlendiren Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan 2016 yılında yapılacak önemli projeler hakkında bilgiler verdi.

Beypazarı'nın 2015 yılında önemli hizmetlere kavuştuğunu belirten Tuncer Kaplan, yapılan yatırımlar ve gerçekleştirilen projeler ile önemli ilerlemeler katedildiğini söyledi.

Önemli projelerin bir kısmının tamamlandığını diğer projelerinde tamamlanma aşamasına geldiğini belirten Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, turizm noktasında önemli bir proje geliştiriyoruz. Alternatif turizmde Beypazarı projemiz kapsamında günübirlik Beypazarı ziyareti gerçekleştiren misafirlerimizi uzun süreli konaklatmayı hedefliyoruz. Doğa turizmi için bulunmaz bir coğrafya ya sahip olan ilçemizde doğa turizminde iddialı çalışmalar yapıyoruz. Kültür, Doğa, Termal tüm turizm alternatiflerinde Beypazarı var ve sektörü geliştirmeye devam ediyoruz dedi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan 2015 yılının gerek altyapı gerekse kentsel projelerle Beypazarı için dolu dolu geçtiğini ifade ederken 2016 yılında da Beypazarı'nın önemli hizmetlere kavuşacağını belirtti.

Yıllardır çözülemeyen sorunların üzerine cesaret ve kararlılıkla giderek çözüm üretildiğini, bu yapılırken de kimsenin mağdur olmaması için ilgili kişi ve kurumlarla toplantılar yaparak kimsenin gönül kırgınlığı bile olmadan çözüm üretildiğini söyledi.