BEYPAZARI BELEDİYE EKİPLERİ GÖREV BAŞINDA

Çarşamba akşam saatlerinde başlayan kar yağışının ardından Beypazarı Belediyesi karla mücadele ekipleri gece saat:01.00'den itibaren kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına başladı.

Beypazarı Belediyesi 3 greyder, 3 kepçe, 2 tuzlama aracından oluşan ekibiyle çalışmalarına devam ediyor. Ana arterlerde tamamlanan çalışmalar ara sokak ve caddelerde devam ediyor. İlçe merkez ve taşra mahallelerinde yapılan çalışmalar sonucunda yolu kapalı taşra mahalle bulunmuyor.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ekiplerimiz görevlerinin başında, vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için çalışmalarımız devam ediyor, özellikle araç sürücülerinin dikkatli davranması önem arzediyor. Herhangi bir kaza yaşanmamasını temenni ediyorum. Vatandaşlarımız istek ve şikayetlerini belediyemize bildirebilir, görevli arkadaşlarımız gerekli müdahalelerde bulunacak dedi.