ATO'da Dünya'ya Beypazarı Tanıtıldı

Ankara Ticaret Odası tarafından düzenlenen "3. Ticaret Ataşeleri Buluşması"nda Beypazarı tanıtıldı.

ATO Başkanı Salih Bezci, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve çok sayıda davetlinin katıldığı ve bu yıl 3.sü yapılan organizasyonun konsepti Beypazarı olarak belirlendi. Türkiye'de Ülkelerini temsil eden Ticaret Ataşelerinin katıldığı programda Beypazarı her yönü ile tanıtıldı.

Beypazarı yöresel ürün ve el sanatlarının tanıtıldığı standlar yoğun ilgi gördü. Halk oyunu gösterilerinin yapıldığı etkinlikte Beypazarlı ünlü modacı Hafize Ayık'ın Beypazarı motifleriyle hazırladığı defile beğeni topladı.

Etkinlikte, ATO tarafından düzenlenen dış ticaret eğitim seminerlerine katılan genç girişimcilerin sertifika töreni gerçekleştirildi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan bu organizasyonun Beypazarı'na önemli katkılar sağlamasını bekliyoruz. Uluslararası alanda Beypazarı'nı tanıtarak gerek turizm gerekse ticaret alanlarında ilçemizi geliştirmeyi hedefliyoruz. 29 Mayıs tarihinde ilçemizde ev sahipliği yapacağımız toplantıyla bağlantılarımızı güçlendirecek, Beypazarı'nı yerinde tanıtacak ve Beypazarı'ndan dünyaya açılmak isteyen hemşehrilerimize katkı sağlayacağız dedi