Başkandan Futbolculara Moral Desteği

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Beypazarı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yönetici ve futbolcularını Taş Mektep'te düzenlenen yemekte ağırladı.

Beypazarı Kaymakamı Suat Seyitoğlu'nun da katıldığı yemekte, grubunu şampiyon olarak tamamlayan ve Süper Amatör lige yükselme mücdelesinde play-off'lara katılma hakkı elde eden futbolcuları ağırlayan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan yönetim ve futbolcusu ile bu başarıya imza atılmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, yönetici ve futbolcuları kutladı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Beypazarı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün farklı liglerde önemli başarılar elde ettiğini, Belediye Başkanı olarak her zaman desteklerinin süreceğini belirterek, play-off müsabakalarında başarılar diledi.