Beypazarı Belediyesi'nden Arıcıya Tam Destek

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın göreve geldiği günden beri önemsediği konuların başında gelen ilçe tarım ve hayvancılığını geliştirmek adına gerçekleştirilen çalışmalardan biri daha hayata geçirildi.

Beypazarı Belediyesi tarafından ilçede faaliyet gösteren Arı yetiştiricilerine 700 adet Arılı kovan verildi. Yüzde 25'i üretici desteği, Yüzde 75'i Beypazarı Belediyesi tarafından karşılanan proje kapsamında 70 Arı yetiştiricisine 10'ar adet Arılı Kovan ve Arıcılık malzemesi verildi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ilçe tarım ve hayvancılığını geliştirmek, hemşehrilerimize kazanç kapıları açmak için farklı çalışmalarımız devam ediyor. Bir kentin gelişmesinde en önemli unsur üreten bir toplum olması, Beypazarı'nın çalışkan insanları üretmeye ve kazanmaya devam edecek, bu konuda hemşehrilerimize gereken her türlü desteği vermeye devam edeceğiz dedi.