Beypazarı'nda Hıdırellez Coşkusu

Beypazarı Belediye Başkanlığınca hazırlanan ve toplumsal kültürümüzün önemli değerlerinden biri olan Hıdırellez'i yeni kuşaklara aktarmayı hedefleyen etkinlikte büyük coşku yaşandı.

Doğan Gürbüztürk parkında düzenlenen etkinliğe Beypazarı Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Halk oyunları gösterileri, Kukla gösterileri ve geleneksel çocuk oyunlarının yer aldığı etkinlikte minikler neşeli anlar yaşadı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Hıdırellez'in tarihçesinden bahsederek, toplumsal kültürümüzün önemli değerlerinden biri olan bu günün yeni nesillere aktarılarak yaşatılması bizim için önemli, toplumsal barışımızı, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren ortak kültürel değerleri yaşatmalı ve gençlerimize anlatmalıyız, bu vesile ile Hıdırellez'in milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum dedi.