Doğalgaz Bu Kış Beypazarı'nda

Beypazarı için en büyük hizmetlerden biri olan Doğalgaz Projesi hızla devam ediyor.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın yoğun mesailerle bürokrasiyi hızlandırarak tamamlanması için çalıştığı Doğalgaz Projesinde önemli aşamalar kat ediliyor. Sarıoba-Beypazarı arasında döşenecek borular yüklenici firmanın Kırbaşı yolu üzerine kurduğu şantiyeye getirildi. Kısa zamanda başlayacak boru döşeme işlemleri ile proje hızla tamamlanacak.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ilçemiz için çok önemli olan bu projemizde geldiğimiz nokta sevindirici, bütün bürokratik engelleri aşarak ilçemize bu hizmeti kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz, Allah nasip ederse önümüzdeki kış ilçemizin bazı lokasyonlarına doğalgazı vermiş olacağız. İlçemiz için hayırlı olsun dedi.