BEYPAZARI HALKI, DEMOKRASİ NÖBETİ TUTANLARIN YANINDA

Beypazarı Belediyesi, Ankara’da “demokrasi nöbeti “ tutan vatandaşlara Beypazarı esnafının ikramlarını başarılı organizasyonla ulaştırıyor. Ankara’nın Kızılay Meydanı ve Cumhurbaşkanlığı Sarayı Külliyesi etrafında Demokrasi Nöbeti tutan vatandaşlara, Beypazarı Belediyesi Sosyal İşler Müdürü İsmail Kayabaşı ve ekibinin organizesinde Beypazarı madensuyu fabrikasından gelen maden suları ile, Beypazarı esnafının imece usulü bir araya getirdiği Beypazarı kuruları dağıtımı gerçekleştiriliyor.

BeypazarıBelediye Başkanı Tuncer Kaplan’ın “ Ankara’daki nöbete devam edenlere desteğimizi kesintisiz devam ettireceğiz “ talimatıyla devam eden organizasyon Ankara’da geniş yankı buldu. Şirin ilçemiz Beypazarı’nın Demokrasiye katkısı takdirle karşılandı