BAŞKAN KAPLAN BASIN MENSUPLARIYLA KAHVALTI DA BULUSTU.

Halkevi’nde yaptığı basın toplantısında belediyenin önemli projelerini anlatan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Beypazarı’nın tanıtımı için katkı sağladıklarını, daha çok misafirin ilçeyi ziyareti ve Beypazarı ekonomisine olumlu yönde katkıları için Belediye’nin tüm imkanlarının seferber edildiğini belirtti.

BEYPAZARI DOĞALGAZ’A KAVUŞUYOR…

Çalışmalar son hızla devam ederken, doğalgazın yıl sonuna kadar verilmesi planlandı..

Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye’nin diğer birim amirlerinin de hazır bulunduğu basın toplantısında , Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, doğalgaz hat çalışmalarının hızla sürdüğünü ifade etti. Başkan kaplan, “ doğalgaz hatlarının ilçemize ulaşması için sürekli izlemede ve takipteyiz. Doğalgaz taşıyacak hat şu anda Harmancık meviikine ulaştı. Bir ay içinde 38 kilometrelik hat döşendi. Doğalgaz dağıtım istasyonu da Tozkoparan benzinliğinin bulunduğu yerde yapılacak. Kısmet olursa bu yıl içinde Beypazarı’na kademeli olarak doğalgaz akışına başlayacağız. Enerji Ekonominin bel kemiğidir. Evlerin yanısıra bir çok işletme de b doğalgazın nimetlerinden yararlanacaktır. “ dedi.