Beypazarında Kangrenleşen Bir Sorun Daha Çözüme Kavuştu

Göreve geldiği ilk tarihten bugüne Beypazarı'nda kangrenleşen sorunların üzerine kararlılıkla giden ve çözüm üreten Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın en önemsediği projelerden biri olan Camii, Taziye Yeri ve Musalla Projesi tamamlanarak düzenlenen törenle hizmete açıldı.

5200 m2 alanda gerçekleştirilen proje kapsamında, 750 m2 alan üzerine Cami, 290 m2 alan üzerine iki adet gasilhane ve iki adet taziye yeri inşaa edilirken Bay ve Bayanlar için Abdesthaneler ve bir adet şadırvan yer alıyor.

İlçe merkezinde tarihi çarşının dar sokaklarında, özellikle trafikte yaşanan büyük sıkıntıların ortadan kaldırılması için hayata geçirilen proje hakkında bir açıklama yapan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan şunları söyledi ;

'' Yıllardır vatandaşlarımızın yaşadığı sorunlara çözüm üretmeye devam ediyoruz, ilçe merkezinde özellikle cenazelerimizde vatandaşlarımız büyük sıkıntı yaşıyorlardı. Yaşadıkları acılı günlerinde bir bu tarz sıkıntılar yaşamamaları ve son görevlerini huzur içinde yerine getirmeleri için bu projeyi hayata geçirdik. Modern bir altyapıya sahip bu projemizle artık vatandaşlarımız yakınlarının cenaze ve definlerini huzur içinde gerçekleştirebilecek, projemize katkılarından dolayı Akropol Termal Tesisleri yönetim kurulu başkanı Ahmet Kuru ve Beypazarı Maden suyu Yönetim kurulu başkanı Niyazi Ercan beyefendilere teşekkür ediyorum. Beypazarı'mız önemli bir hizmete daha kavuştu.İlçemiz için hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Düzenlenen açılış töreninde projeye katkılarından dolayı Akropol Termal Tesisleri yönetim kurulu başkanı Ahmet Kuru, Beypazarı Maden Suyu Yönetim kurulu başkanı Niyazi Ercan, Belediye Fen İşleri Müdürü İbrahim Gürbüz, Belediye Fen İşleri inşaat mühendisi Davut Şimşek'e plaket verildi.

Tören hizmete açılan Cemil Ercan camiinde okunan Mevlid-i Şerif ve okunan dualarla tamamlandı.