Vatansever Nesiller İçin Yeni Eğitim Yuvası

Beypazarı 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

15 temmuz da terör örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi sonrasında FETÖ Terör örgütüne ait olan anaokulu ve kreşe el konulmasının ardından yapılan çalışmalarla ve 15 Temmuz Şehitleri Anaokulu adıyla hizmete açılan okulda açılış töreni düzenlendi.

Törende bir konuşma yapan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan vatanını ve milletini seven, gerektiğinde milli değerler için canını ortaya koyan nesiller yetiştirmek için açılan bu eğitim yuvasının Beypazarı'mıza hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan 15 Temmuz da yaşanan ihanet girişiminin aziz milletimizin tarihin her sayfasında yazdığı gibi yeni bir kahramanlık destanı ile başarısızlığa uğratıldığını ve bu eğitim yuvasında yetişecek evlatlarımızında aynı milli ve manevi şuurla yetişerek, milletimize hayırlı evlatlar olacağını söyledi.