BAŞKAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan taşra mahallelerde (köy) yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Beypazarı Yol ve Asfalt Bölge Şefi Erol Güler'den yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Beypazarı merkez ve taşra mahallelerde hizmet seferberliğinin devam edeceğini söyledi.

Mümkün olduğunca sıcak asfalt uygulamasının yapılması için çalıştıklarını ifade eden Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan bugüne kadar şehir merkezimizde ve taşra mahallelerimizde 210,000 ton sıcak asfalt uygulaması ve 6,500 metre oto korkuluk yapıldığını belirtti.

Özellikle taşra mahallelerin yollarında meyda gelen bozulmaların sıcak asfalt uygulamasıyla ortadan kalkacağını ve vatandaşlarımızın daha güvenli yolculuk yapabileceğini belirten Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini bu hizmetlerden yararlanmayan bir tek mahalle bırakmamaya kararlı olduklarının altını çizdi.