Her şey Bir 'Hayal'le Başlar

Beypazarı'nın büyük bir sabırsızlıkla beklediği doğalgaz da çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor.

Doğalgaz boru hattının döşeneceği güzergahta bulunan arazilerin kamulaştırılmasına yönelik kararnamenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanmasının ardından çalışmalara hız kesmeden devam ediliyor. Boru hattı döşeme işlemleri devam ederken ilçe girişinde apımı devam eden dağıtım merkezi inşaatı da tamamlanmak üzere,

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan doğalgaz da gelinen noktadan memnuniyetini ifade ederken, bu projeyi hayata geçirmek için verilen mücadeleyi dile getirdi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan gerek bürokratik gerekse siyasi engellerle karşılaşılan projede tüm zorlukların üstesinden gelerek ilçemize tarihi bir hizmetei kazandırmanı mutluluğunu yaşıoruz dedi.

Her şey Bir ''Hayal''le Başlar

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan devletin işleyişi içerisinde rutin hizmetlerin zaten yerine getirildiğini, beledielerde de aynı işleyişin devam ettiğini, vatandaşların seçerek yönetime getirdiği yöneticilerinse bir vizyon ve misyon ortaya koyarak rutinin dışında hizmetlere imza atması gerektiğini belirtti.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, biz önce hayal ettik şimdi gerçekleştiriyoruz. Dün olmaz diyenlere kulak verip vazgeçseydik, bugün Beypazarı'mız bu önemli hizmetten mahrum kalacaktı. Hemşehrilerimizden aldığımız dua ve desteklerle önemli hizmetlere imza atmaya devam edeceğiz dedi.