HEDEF 50001

Beypazarı İlçe Nüfusunu 50 bin bir yapılması yönünde başlatılan çalışmalar kapsamında Ankara’da Beypazarlı dernek başkanlarıyla birlikte toplantı düzenlendi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, geniş kapsamlı düzenlenen toplantı dolayısıyla, katılımcılara teşekkürlerini bildirirken, Belediye Başkanlığı olarak çok yönlü çalışmalar içinde olduklarını belirtti.  Başkan Kaplan nüfusumuzu 50 bin bir yapmamızın akabinde, ilçemizin birçok kazanımı olacak. Bundan tabi ki, Beypazarı İlçesi kazançlı çıkacaktır. Bu sefer bunu mutlaka elbirliği ile başarmalıyız. Bu başarıda siz değerli dernek temsilcilerimizin, dernek başkanlarımızın gayret ve çabaları boşa çıkmayacaktır. Sizlerin önerileri doğrultusundan hareketle yola çıkarak, Beypazarlı hemşehrilerimiz nüfus müdürlüklerine giderek, birinci adreslerini Beypazarı olarak göstermeleri gerekiyor. Dernek başkanları olarak sizlerde üyelerinizi bu şekilde yönlendirirseniz, biz 50 bin bir hedefine ulaşmış oluruz.” dedi.