YÜRÜYÜŞ VE KIZAK ETKİNLİĞİ HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Beypazarı Belediyesi, Geleneksel Kızak Etkinliğini 8 Ocak tarihinde ilçemize 30 km mesafedeki 1600 rakımlı Karaşar Kiraz yanı Yayla mevkiinde yapılacaktır. Etkinliğimize katılacak hemşehrilerimiz, otobüslerle etkinlik alanına ücretsiz götürülecek.


15 Temmuz Şehitleri ve Tüm Şehitlerimiz anısına gerçekleştireceğimiz 1 KM'lik Şehitleri Anma yürüyüşü ile başlayacak olan etkinliğimizin hazırlıklarımızı tamamladık.


Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, " İlçemiz tarihi, kültürü, doğası ve temiz havası ile de göz dolduruyor. 1600 rakımlı Kiraz yanı mevkiimizde sürekli kar mevcut ve vatandaşlarımız hafta sonlarını ailecek kızak kayarak, mangal yaparak vakit geçiriyorlar. Bizde Beypazarı Belediyesi olarak bugünlerde yoğun kar yağışının başlaması ile 8 Ocak tarihinde bu etkinliğimizi gerçekleştirme kararı aldık. Kendi araçları ile gidemeyen vatandaşlarımızı otobüslerle taşımasını yapacağız. Tüm hemşehrilerimizi özellikle şehrin gürültü ve stresinden uzaklaşmak isteyen tüm Ankaralıları farklı bir gün geçirmek için bu hafta sonu etkinliğimize davet ediyoruz ‘’ dedi.