BAHAR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Beypazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde bahar hazırlıkları sürüyor. Çalışmalar kapsamında Şehir merkezindeki parklarda ve yol orta refüjlerinde bakım ve peyzaj çalışmaları devam ediyor

Beypazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından park, bahçe ve yol orta refüjlerin de bahar mevsimi için hazırlıklar yapılıyor. Parklarda ve refüjler de bulunan peyzaj bitkileri ve güllerin etrafındaki kuruyan yapraklar temizlenerek toprak tabanları havalandırılıyor.

Tüm bölgenin belleme çalışmasının ardından tesviye yapılmasına müteakip, çelikleme ve aşılama gibi işlemlerini belediye serasında gerçekleştirdiğimiz ağaç ve çiçeklerin dikimine başlayan ekipler görsel güzelliğin yanı sıra kalıcılığı da ön planda tutarak, her dönem yeşil kalacak, bitkilerin dikimine ağırlık veriyor. Ayrıca görselliği ile dikkatleri çeken değişik renkteki bitkilerin de dikim çalışmaları yapılıyor.