BEYPAZARI ŞEHİDİNİ ANDI

Şırnak İdil ilçesinde teröristlere düzenlenen operasyonda hain pusuya düşürülerek şehit edilen Jandarma Üsteğmen Mehmet Çifci Şehit edilişinin birinci yılında anıldı.

Beypazarı Şehit mezarlığında düzenlenen programda konuşan Başkan Kaplan ‘’ Bir yıl önce şehadete uğurladığımız Mehmet Çifci kardeşimi tekrar hayırla yâd ediyorum, mekanı cennet olsun. Bu ülkede Mehmetlerimiz olduğu sürece hiçbir zaman farklı bir pozisyonda olmayacağımız inancıyla hepinizi saygıyla selamlıyorum’’ dedi.

Protokol konuşmalarının ardından İlçe Jandarma Komutanı Hasan Acar Şehit annesine Türk Bayrağı takdim etti. Daha sonra Yasin-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam eden program İlçe Müftüsü Abdulmuttalip Peşe’nin dua etmesiyle sona erdi.