İSTİKLAL MARŞININ KABÜLÜNÜN 96.YILDÖNÜMÜ VE MEHMET AKİF ERSOYU ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Mustafa Cankara Kültür ve Kongre Merkezinde, İstiklal Marşı’nın kabulünün 96. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısı ile bir kutlama programı düzenlendi.

Beypazarı Kaymakamlığının hazırlamış olduğu programa, Kaymakam Kadir Ekinci, İlçe Jandarma Komutanı Hasan Acar, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Meltem Memiş, Milli Eğitim Müdürü İsmail Bilgiç, Okul Müdürleri, Öğretmenler, siyasi partilerin temsilcileri, kamu kurum amirleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ‘nün 96. Yıldönümü ve Mehmet Akif ERSOY’ u anma günü programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ nın okunmasıyla başladı. Ardından Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bilgiç günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Daha sonra protokol konuşmaları ve öğrencilerin şiirleriyle devam eden program Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla sona erdi.