KANDİL SİMİDİ DAĞITILDI

Beypazarı Belediyesi Regaip Kandili münasebetiyle, öğle namazı çıkışı, Hanlarönü Meydan’ında vatandaşlara 5 bin paket kandil simidi ikramında bulundu.

Beypazarı Belediyesi ekipleri tarafından düzenlenen program kapsamında görevliler kandil simidi dağıtarak, Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan’ın Regaip Kandili mesajını vatandaşlara ilettiler.

Kandilin ruhuna uygun, vatandaşlara ikramda bulunmak istediklerini belirten Başkan Kaplan, “Belediyemiz tarafından hazırlanan 5 bin paket kandil simidi ekiplerimizce vatandaşlara dağıtımı yapılıyor. Rahmet ve bereket kapısı üç aylar başlıyor. İnsanca ve hakça bir hayat ile gönül dünyamızın daha da huzur bulacağı Regaip Kandili’nin ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa esenlikler, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum, Rabbim hakkıyla değerlendirmeyi nasib eylesin’’ diye konuştu.