MUHSİN YAZICIOĞLU PARKI AÇILIŞ TÖRENİ DÜZENLENDİ

Beypazarı'na yepyeni bir görünüm katan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı'nın açılışı, İlçe Kaymakamı Kadir Ekinci, Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan, Cumhuriyet Başsavcısı Meltem Memiş, Büyük Birlik Partisi Ankara İl Başkanı Mahir Alay, Ak Parti Beypazarı İlçe Teşkilatı, diğer İlçe Kurum Amirleri ve Beypazarlı hemşehrilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış esnasında konuşan Başkan Kaplan ‘’Böylesine güzel bir insanın anısına tertip ettiğimiz parkın açılışına hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. Öncelikle örnek şahsiyeti, duruşu ve siyasi kimliğiyle ülkemizde bir model haline gelmiş ve bizlere örnek olmuş bu insana layık olabilirsek ne mutlu bizlere diyorum. Allah yeni Muhsin Yazıcıoğullarını başımızdan eksik etmesin inşallah hep bizimle olsunlar. Az önce arkadaşımız elim bir kaza diye ifade etti. Öğrendik ki kaza falan değil, hainlerin tuzağına düşürülmüş. Onu o hale getirenler inşallah cezalarını hem dünyada hem ahirette bulurlar diyorum.  Ruh’u Şad olsun. Katılımlarınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyorum ‘’ diye konuştu.