YAZ SPOR OKULLARIMIZ AÇILDI

Beypazarı Belediyesi Yaz Spor Okulları açıldı. Çocuklarımızın her türlü ihtiyacının ücretsiz olarak tarafımızdan karşılandığı kurslarımıza şuan 250’nin üzerinde öğrencimiz kayıt işlemi gerçekleştirdi. Beypazarı Belediyesi Yaz Kursları tüm branşlarda uzman antrenörlerimizle birlikte gençlerimizin sosyalleşmelerine katkı sağlamak ve yaz tatillerini verimli geçirmeleri için açtığımız yaz kurslarımıza bekliyoruz.

Belediye Başkanı Tuncer KAPLAN, ‘’ Beypazarı’nın kültür ve sanattan sonra sporda da öncü bir kent olacağını belirterek, Beypazarlı ailelerimize çağrımız çocuklarımızın daha sağlıklı gelişmesini ve kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlamak için kurslarımıza göndermelerini istiyoruz ‘’ dedi.