Doğalgaz’da Sorular Yanıt Buldu

Beypazarı Belediye Başkanlığı ve BEYGAZ doğalgaz dağıtım firmasının işbirliği ile doğalgaz bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Beypazarı’nda hızla devam eden doğalgaz çalışmalarının anlatıldığı toplantıda, doğalgaz kullanım koşulları, doğalgazın diğer yakıt türlerine göre avantajları ve abonelik işlemleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Toplantıda katılımcıların konu ile ilgili soruları yanıtlandı.

Beygaz yetkilileri doğalgaz kullanımının kömür kullanımına göre %50 daha ekonomik olduğunu belirtirken, Beypazarı için önemli bir ekonomik katkı sağlayacağını söylediler.

Beypazarı’nın yıllardır beklediği Doğalgaz geçtiğimiz yıllarda Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ın yoğun çabaları sonucu hayata geçirildi. Şehir içi boru döşeme faaliyetlerinin hızla devam ettiği proje ile önümüzdeki kış aylarında Beypazarı doğalgaza kavuşacak.