İBADETHANELERDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI ÖZENLE SÜRÜYOR

Beypazarı Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, ilçemiz mahalle ve köylerinde bulunan cami ve türbeleri temizleyerek vatandaşların daha temiz, sağlıklı ve nezih bir ortamda ibadetlerini yerine getirmelerini sağlıyor.

Belediye ekipleri camilerde bulunan halılar, mihrap, minber ve ibadethanelerin avlusunda bulunan şadırvanlar ile bahçelerin bakım ve temizliğini de gerçekleştirerek vatandaşlarımızın kullanımına sunuyor.

Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, ‘’İlçemiz ve köylerimizde bulunan başta camiler olmak üzere tüm ibadethanelere yönelik temizlik, bakım ve dezenfekte çalışmalarını ekiplerimizce yapıyoruz. Vatandaşlarımızın ibadetlerini daha rahat ve huzurlu bir ortamda yerine getirebilmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz’’ dedi.