29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI YAPILDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94. Yılı kutlamaları kapsamında, Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreni düzenlendi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94. yılı kutlamaları ilçemizde başladı. Kutlama programı kapsamında Atatürk Parkı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni düzenlendi. Törene Ankara Vali Yardımcısı Recep Erkılıç, Belediye Başkan Yardımcımız Ali Işık, Cumhuriyet Başsavcısı Alp Giray Yapar, İlçe Jandarma Komutanı J.Kıd.Üst.Teğ. Nurullah Erdoğan, İlçemiz Gazileri, diğer kamu kurumu temsilcileri, sivil toplum örgütü üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk anıtına çelenk koyulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak, akabinde ise İstiklal Marşı okundu. Kutlamalar yarın saat 10:00’de Hanlarönü Meydan’ında devam edecek.