BÖLGE MİLLETVEKİLLERİMİZ VE ABB BAŞKANIMIZDAN İLÇEMİZE ZİYARET

Bölge Milletvekillerimiz Sn. Cemil Çiçek, Sn. Emrullah İşler ve Sn. Ahmet İyimaya, İl Başkanımız Sn. Mustafa Nedim Yamalı ve İl yönetimi ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Tuna ilçemizi ziyaret etti.

AK Parti Beypazarı 6. Olağan Kongresini sebebiyle ilçemizi ziyarette bulanan Başkan Tuna, Beypazarı Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan ile ilçe esnaflarını ziyaret ederek esnaflarımızla hasbihal etti. İlçemizdeki yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan, daha sonra yapımını tamamlayıp İlçemize kazandırdığımız Hayri Özalp Konağımızda Bölge Milletvekillerimiz Sn. Cemil Çiçek, Sn. Emrullah İşler ve Sn. Ahmet İyimaya, İl Başkanımız Sn. Mustafa Nedim Yamalı ve İl yönetimi ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Tuna ve beraberindeki heyeti misafir etti.