BAŞKAN KAPLAN, AK PARTİ İLÇE ESNAF KOMİSYONU İLE BİR ARAYA GELDİ

Beypazarı Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan, AK Parti İlçe Esnaf Komisyonu ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Hayri Özalp Başkanlık Konağında gerçekleştirilen toplantıda Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan, Esnaf Komisyonu ile ilçemizde devam eden ve yapılacak olan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan, Beypazarı’nı tarihiyle, turizmiyle, doğasıyla entegre şekilde bir cazibe merkezi haline getirmek için uğraştıklarını ve bu konuda çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini, yıllardır çözülemeyen sorunları çözmek ve ilçemizin artan ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ilçemize kazandırılacak olan projeler ile bu ihtiyaçların çözüme kavuşacağını belirtti.