Aşevi ve Sevgi Evi Projesi


Beypazarı Belediye Başkanlığı olarak sosyal belediyeciliğe verdiğimiz önemle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunma adına yeni aşevi ve sevgi evi projesi inşaasına hızla devam ediyoruz.

Cemil Ercan Camii ve Musalla Kompleksi yanında 1557 m2 alanda inşaatına başladığımız, içerisinde aşevi ve sevgi evinin bulunacağı projede mutfak, yemekhane, yardım merkezi, sağlık merkezi, berberhane ve konferans salonunun tamamlanmasıyla birlikte hemşehrilerimize hizmet vermeyi planlanıyoruz.

Belediye Başkanımız Tuncer Kaplan, ‘’Sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden birini ilçemizde veriyoruz ve inşasına devam ettiğimiz proje ile birlikte bunu daha kaliteli hale getirmeyi planlıyoruz. İhtiyaç sahibi hemşehrilerimizin sıcak yemeklerini yiyebileceği, sağlık kontrollerinin yapılacağı, kişisel ihtiyaçlarının karşılanacağı, gıda, giyim, yakacak gibi ayni ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir kuruluşu faaliyete geçirerek, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz’’ dedi.