Beypazarı’na 2 Dev Park

Beypazarı Belediyesi BEY-BEL şirketi tarafından yapımı üstlenilen, Ayvaşık Mahallesi Oğuzkent Mevki’nde 17.800 M2 ve Hacıkara Mahallesi Çamlıbağ Mevki’nde 7000 M2 alana kurulacak olan park projelerinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Beypazarı’nda her mahalleye yeşil alan ve mahalle parkı projeleri kapsamında hemşehrilerimizin daha yeşil ve doğal ortamda vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturma adına çalışmalar aralıksız sürüyor.

İlçemiz genelinde faaliyete geçmesi planlanan yeşil alan projeleri ile halkımızın sosyal ve sportif yaşantısına büyük katkı sağlaması hedefleniyor.

İlçemize nefes aldıracak projeler üzerinde yoğun olarak çalıştıklarını belirten BEY-BEL şirketi yetkilileri, ‘’Yapımına devam ettiğimiz park projelerimiz ile ilk olarak çocuklarımız modern ve güvenli oyun alanlarına kavuşmuş olacak. Aynı zamanda ilçe halkımız içinde sosyal bir alan oluşturacak projeler ile vatandaşlarımızda verimli zaman geçirebilecekler’’ dedi.