02.01.2024 tarihli Meclis Gündemi

Belediye Meclisimiz, 5393 sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi, Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 7. maddesine istinaden, 02.01.2024 Salı günü saat 17:00'de aşağıda belirtilen gündem maddelerini görüşmek üzere Belediye Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonunda  toplanacaktır.

Bilgi ve gereğini rica ederim.

1-Açılış ve yoklama.
2-Bir önceki meclis toplantı tutanağı.
3-Başkan veya üyeler tarafından gündeme getirilecek konular.
4-İlçemiz Ayvaşık Mahallesi 155077 ada 1 ve 3 parsellerde imar planı değişikliği hakkındaki Başkanlık yazısı.
5-Denetim Komisyonu üyelikleri seçimi hakkındaki Başkanlık yazısı.
6-Belediye Meclis Üyelerine 2024 yılında ödenecek huzur hakkının tespiti hakkındaki Başkanlık yazısı.
7-Meclis Üyesi Başkan Yardımcılığı ödeneği hakkındaki Başkanlık yazısı.
8-Sözleşmeli personel ücretlerinin belirlenmesi hakkındaki Başkanlık yazısı.
9-2024 yılı Zabıta Memurları fazla çalışma mesai ücretleri hakkındaki Başkanlık yazısı.
10-Milli Sporcumuz Mizgin AY hakkındaki Başkanlık yazısı.
11-Türk Kızılay Beypazarı Şubesinin ikinci el tekstil ürünleri toplama projesi kapsamındaki talebi hakkındaki Başkanlık yazısı.
12-Belediyemiz ile Ticaret Odasının yapacağı geri dönüşüm/katı atık projesi için yer talebi hakkındaki Bayındırlık, İmar ve İsimlendirme Komisyonu raporu.
13-Beypazarı Belediyesi Süreyya ÖZKAN Gaz Lambası Müzesinin turizme, ilçe tanıtımına ve esnaflarımıza olan katkılarının araştırılması hakkındaki Ulaşım, Sağlık ve Esnaf Komisyonu ile Eğitim, Kültür, Turizm, Gençlik ve Spor Komisyonunun müşterek raporu.
14-İlçemiz Kurtuluş Mahallesi 605 ada 11 parsel A Blok 28 numaralı dükkânın tahsis talebi hakkındaki Hukuk, Tarifeler, İnceleme ve Araştırma Komisyonu raporu.