Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin İkincisi Açıldı

Beypazarı Belediyesi’nin hayata geçirdiği Sağlıklı Yaşam Merkezleri’nin ikincisi Hacıkara Mahallesinde gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Yoğun katılımla gerçekleşen açılış törenine Beypazarı İlçe Kaymakamı Can Aksoy, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Ak Parti İlçe Yönetimi, MHP ilçe Yönetimi, STK Temsilcileri, Kamu Kurum Kuruluş Amirleri ve ilçe protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Halkımıza daha sağlıklı koşullarda spor yapabilme imkânı sunmak için yapılan spor salonunda modern spor aletlerinden, pilates ve kültür fizik çalışma alanlarına, soyunma odalarından dinlenme salonlarına ve bilardo ile masa tenisi alanlarına kadar her şey mevcut.

Açılış sonrası konuşan Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, sporun ilçede yaygınlaşması ve her yaştan insanın spor yapabilmesi için spora özel önem verdiklerini, ilçedeki vatandaşlara spor yapabilecekleri alanlar sunmaya ve aralarına yenilerini katmaya devam ettiklerini belirtti.

Vatandaşlara hizmet verecek spor merkezinden Beypazarılılar haftanın altı günü faydalanabilecek. Kayıt yaptırmak isteyenler Hacıkara Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi no:18/B adresinde bulunan Sağlıklı Yaşam Merkezine başvuruda bulunabilirler.