BAKAN TANER YILDIZ BEYPAZARI’NA ENERJİ VERDİ

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’a hayırlı olsun demek ve Beypazarılılara teşekkür etmek için ailesi ile birlikte Beypazarı’na gelen Bakan Yıldız, daha önce de Beypazarı’na gelmiş, ilçeyi ve ilçe halkının samimiyet ve sıcaklığını çok beğendiğini ifade etmişti.

Cumartesi günü öğle saatlerinde ilçeye gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ilk olarak Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ı makamında ziyaret etti.Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, “Seçim vaadlerimde halkımıza söz vermiştim.2014 kış ayında Beypazarı’nın doğalgazla ısınmasını istediğimi ve bakanımız Taner Yıldız’ı ilçemizde konuk edip bu işi çözeceğimizi belirtmiştim.Seçimi kazanmamızın hemen ertesinde bakanımızın bu ziyareti bizleri onurlandırdı, mutlu etti” dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Beypazarı’nda 3 dönem belediye başkanlığı yapan İbrahim Demir, bir önceki dönemin Belediye Başkanı M.Cengiz Özalp ve yeni Başkan Tuncer Kaplan’ı yan yana görmekten mutlu olduğunu ifade ederek "Birbirine anlayış gösteren, birbirini olgunlukla karşılayan 3 başkanın, birbiriyle bu kadar yakın olması, gerçekten çok ciddi bir erdemliliktir. Gittiğimiz birçok yerde bunu göremiyoruz. Türkiye siyasetinde yerel seçimler adına örnek olabilecek bir Beypazarı görüyorum. Birçok yerde bu erdemliği görmemiz lazım artık. Beypazarı için bu olgu safhası çoktan oluşmuş.  Beypazarı birbirini destekleyen, taş üstüne taş koyan insanların olduğu bir yer. Beypazarı'nın belediyecilikte kurumsal hafızası çoktan oluşmuş bile. Beypazarı’nın doğalgazı için anlaşmalar yapılmıştı.Firma ile görüşerek bir an önce ilçenin doğalgazına kavuşmasını sağlayalım ve temeli atmak üzere tekrar gelelim” dedi.

Öğle namazı için Beypazarı tarihi Sultan Alaaddin Camii’ne geçen Bakan Taner Yıldız, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve Belediye Meclis Üyeleri saat 13:00 te çıktıkları Belediye binasından, camiye 2 saati aşkın bir sürede varabildiler.Samimiyeti ve mütevazılığıyla dikkat çeken Bakan Yıldız, Demirciler ve Alaaddin Sokak’ta tüm vatandaşlarla sohbet etti.Sakarya, Bolu, İzmir, İstanbul ve birçok farklı ilden geldiğini belirten turistleri gören Yıldız, “Başbakanımızıda bu yollarda yürütmeli bu ortamı bu insanların sıcaklığını, bu güzellikleri görmesini sağlamalıyız” dedi. Bakan Yıldız Belediye ve Cami arasında yüzlerce vatandaşla tek tek hatıra fotoğrafı çektirip, kendisine çeşitgli hediyeler ve ikramlarda bulunan küçük esnafı da mutlu etti.Bakan Yıldız Beypazarı’nda yeni hizmete giren bir balık evinin de açılış jurdelesini keserek hayırlı olsun dileklerini iletti.Gözleme yapan ev hanımlarının tezgahlarındaki tüm gözlemeleri Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ile yanında bulunan kalabalığa ve turistlere ikram eden Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, daha sonra Hıdırlık Tepesi’nde çay içerek yorgunluk attı.

Bakan Yıldız Beypazarı’ndaki ilk gününün ziyaretlerini, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’ın %52 lik seçim zaferi sonrası Beypazarı As Balıkçılık’ta yapılan kutlamaya katılarak sonlandırdı.Ak Partili gençler Bakan Yıldız ve Başkan Tuncer Kaplan’a yoğun ilgi gösterdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın ziyaretine ilişkin tüm fotoğraflar belediyemizin www.facebook.com/BeypazariBelediyesi adresindeki facebook sayfasında yayınlanacaktır.