BEYPAZARI BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞINA MUHSİN ÖZDEMİR ATANDI

Kazan Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’nden ayrılan Muhsin Özdemir’i Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve çalışma arkadaşları uğurladı. Başkan Lokman Ertürk, Özdemir’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Beypazarı Belediye Başkan Yardımcısı olarak yeni görevine başlayan Muhsin Özdemir, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’la, başkan yardımcılarının bir araya geldiği ilk toplantısını yaparken, Başkan Kaplan da Muhsin Özdemir’e yeni görevinin hayırlı olması dileklerini iletti.

Evli ve 3 çocuk babası olan Muhsin Özdemir 1970 Ayaş Gökler doğumlu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler mezunu olan Özdemir, Belediye Mevzuatı, personel mevzuatı, halkla ilişkiler, etik kurallar, kent konseyi ve meclis encümen yazışma kurallarında uzman olup aynı zamanda belediye idareci ve personeline yılda en az 100 saat eğitim vermiştir.

Muhsin Özdemir 1992 yılında PTT Genel Müdürlüğü’nde başladığı memuriyet hayatına, 1993-1999 yılları arasında Karayolları 4. Bölge Müdürlüğünde devam etti. 1999-2004 yılları arasında Etimesgut Belediyesi Özel Kalem Müdürü, İdari ve Mali İşler Müdürü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak görev alarak, 2004 yılından bu yana da Kazan Belediyesi Yazı İşleri Müdürü, Başkan Yardımcısı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü olarak görev yapmıştır.