BEYPAZARI BELEDİYESİ YENİLENİYOR

Beypazarı Belediye Başkanlığı'na Tuncer Kaplan'ın seçilmesi sonrası, Başkan Kaplan'ın talimatıyla belediye binası içerisinde tadilat ve bakım çalışmaları yapılıyor.Belediye binası içerisinde çirkin görüntüler oluşturan herşey kaldırılıyor ve yenileniyor. Bu kapsamda belediye binasında çirkin görüntüler oluşturan demir çerçeve ve kapıların sökülmesi, sarkan kabloların toplanması, eskiyen yer döşemelerinin yenilenmesi, boyama işlemleri, vatandaşların görüşme yaptığı eski odaların boyanıp yeniden modern şekilde dizayn edilmesi, vatandaşların koridorlarda oturabilmeleri için sandalyelerin yerleştirilmesi işlemleri tamamlanarak belediye binası içerisine daha temiz ve ferah bir görünüm kazandırıldı.ASKİ Bünyesine geçen belediye su işleri ile ilgili hizmetlerinin verildiği odaların boşalması ile yeniden boyanarak dizayn edilen odalarda da yeni birimler ve hizmet alanları oluşturuldu.

Beypazarı Belediyesi'nde eski uygulamalar da son bularak teknolojik sistemler tercih ediliyor.14 Temmuz Pazartesi itibarı ile Beypazarı Belediyesi'nde yüz tanıma ve parmak izi okuyuculu personel takip sistemi devreye giriyor.Belediye personelinin işe giriş ve çıkışlarda cihaza sadece bakmaları yeterli oluyor.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan "Bir turizm ilçesi ve Marka Kent olarak anılan ilçemizin belediye binasının da, artık dışarıdan gelen konukları ağırlayabileceği, modern, daha ferah, vatandaşların rahatça işlerini halledebilecekleri bir hizmet mekanı olabilmesi için belediye binamız içerisinde temizlik, bakım ve tadilat çalışmaları yapıyoruz." dedi.