BAŞKAN KAPLAN´DAN BİRLİK VE BERABERLİK GECESİ

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer  Kaplan, Beypazarı ilçe protokolü ve sivil toplum kuruluşlarına Beypazarı Zirve Tesislerinde iftar yemeği verdi.Beypazarı mülki ve İdari daire amirleri, hakimler, savcılar, siyasi partilerin temsilcileri, yönetim kurulları ile birlikte dernekler, oda başkanları ve yönetim kurulları, muhtarlar ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katıldığı iftar yemeği büyük ilgi gördü.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan davetine icabet eden konuklarını yardımcıları ve çalışma arkadaşları ile birlikte kapıda karşıladı.Ezanın okunmasıyla başlayan iftar yemeği sonrası bir teşekkür konuşması yapan Kaplan "Rabbım bu manevi ayın hürmetine inşallah memleketimize  güzellikler, hayırlar nasip eder.Davetimize icabet ettiniz sağolun, varolun .Allah inşallah bu şekilde nice birlik ve beraberlik içinde günler nasip eder" dedi.

Yemek süresince canlı müziğin olduğu iftar programında ayrıca bir hafta süreyle ilçede canlı yayınlar yapan Kanal 24 Televizyonuda Başkan Kaplan, İlçe Kaymakamı Mustafa Kaya,  İlçe Müftüsü Mustafa Düzgüney ve konuklarla Ramazan sohbetleri gerçekleştirdi.

Davetlilerin tamamının iştirak ettiği iftar yemeği sonrası çeşitli ikramlar ve çay eşliğinde yapılan sohbetler gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.