ULUSLARARASI BEYPAZARI VE YÖRESİ ŞENLİKLERİ BU YIL İPTAL OLDU

Her yıl Haziran ayının ilk haftası gerçekleştirilen şenlikler Soma'da yaşanan maden faciası dolayısı ile iptal edilmiş, şenliklerin ise Eylül ayında yapılması kararlaştırılmıştı. 5-6-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek şenlikler için Beypazarı Belediyesi'nde hazırlıkların başlamasının akabinde yaptığı basın açıklamasıyla şenliklerin iptal edildiğini ifade eden  Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ;  

"Sözde görevi dünyada barışı sağlamak olan Birleşmiş Milletler, İsrail' in ideallerine hizmet etmeye devam etmekte ve barış yerine zülüm ve işkenceye ortak olmaktadır. Katil İsrail’in havadan ve denizden sürekli abluka altında tuttuğu Gazze' ye karadan da saldırısı ile, her gün yüzlerce masum insanın can vermesine sebep olmaktadır. İsrail savunmasız sivil Müslüman Gazze halkına gelişmiş teknolojik savaş araçları kullanarak hedef gözetmeksizin çocuk, yaşlı, hamile, kadın demeden saldırmakta, vampir devlet olma özelliğini sürdürmekte, lanetli millet olma kriterlerinin bütün özelliklerini sergilemektedir" dedi.

Tüm dünyanın gözü önünde yaşanan vahşete Türkiye dahil birkaç ülke dışında sessiz kalınmasının da kabul edilemeyeceğini ifade eden Başkan Kaplan "Filistin'de insanlar zulüm ve işkence altında kan ağlarken, küçücük çocuklar terörist İsrail'in attığı bombalarla can verirken, bizler şenlik yapamayız.Bu yıl Beypazarı Şenliklerimiz yapılmayacaktır. Kan üzerinden çıkar sağlamak isteyen terörist İsrail ve destekçilerinin, hevesleri kursaklarında kalacaktır.Beypazarı Belediyesi olarak İsrail devleti ve destekçilerini lanetliyor, şiddetle kınıyorum. Allah, zulümkar İsrail ve göz yumanlardan, bu masum müslümanların hesabını soracaktır" dedi.