BAŞKAN KAPLAN, BAŞBAKAN´A DESTEK ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi köy ziyaretlerinin yanı sıra ilçe merkezinde de ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Kaplan, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yayın, AK Parti ilçe kadın kolları, gençlik kolları ve  yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Hacıkara Mahallesi semt pazarını ziyaret etti.

Semt pazarında vatandaşlarla görüşen Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, pazarcı esnafının da istek ve şikayetlerini dinledi.Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için vatandaşlardan seçimlerde destek sözü alan Kaplan, ayrıca 3 Katlı Kapalı pazar yerinin daha verimli kullanılması amacıyla incelemerde bulundu.

Haftanın 6 günü boş kalan pazar binasının değerlendirilmesi için esnafla daha sonra tekrar görüşülerek çalışmalar yapılacak.