BEYPAZARI BELEDİYESİ 16 YENİ ARACI FİLOSUNA KATTI

Yaklaşık 2.5 Milyon Türk Lirasına mal olan, hepsi sıfır kilometre olmak üzere 1 Adet Ekskavatör, 1 Adet Yükleyici, 1 Adet Greyder, 6 Adet Çöp Kamyonu, 3 Adet Panelvan, 2 Adet 4x4 Çift Kabinli Pikap, 1 Adet Otomobil  ve 1 Adet Minibüs Beypazarı Belediyesi önünde ilçe protokolü ve vatandaşların katıldığı bir törenle, kurban kesilerek hizmet vermeye başladı.

Törende konuşan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, "Belediyemizin hizmet aracı konusunda ciddi sıkıntıları vardı.İlk aydan itibaren sorunlu ve eskiyen araçlarımızı yenileriyle değiştirmek için çalışmalara başladık. Bugünde bu araçlarımızı belediyemizin filosuna katmanın, halkımızın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyorum.Greyderlerimizin en yenisi 86 modeldi, yine bu tarz ağır iş makinalarımızın arıza ve teknik problemlerinin maliyeti yüksek rakamlara ulaşıyordu. Kendimde çiftçiyim ve sıkıntılarını iyi biliyorum. Şimdi araçlarımızın içerisinde bulunan greyder tarla yollarımızın da düzgün bir şekilde açılmasını sağlayacak, vatandaşlarımızın işleri daha kolay daha hızlı yürüyecek" dedi.Başkan Kaplan ayrıca bu ay içerisinde Beypazarı'nda Doğalgaz altyapı çalışmalarının başlayacağı müjdesini verdi.

Kurban kesilmesi ve duaların ardından araçları inceleyen Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, bazı iş makinalarının operatör koltuğuna geçerek vatandaşları selamladı.