YEREL YÖNETİMLER SEMİNERİ BAŞLADI.

Beypazarı Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen yerel yönetimler seminerleri ve istişare toplantıları başladı.Beypazarı merkez ve taşra mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri, kent konseyi yöneticileri, belelediye yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantılarda katılımcılara yerel yönetimler hakkında yenilenen yönetmelikler ve yayınlanan genelgeler hakkında bilgi veriliyor.
    Seminerin ilk birleşiminde İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler genel müdürlüğü yerel yönetimlerden sorumlu emekli müdür Cemal Özyardımcı tarafından yeni yönetmelik ve genelgelere göre yerel yönetimlerin görevleri, sorumlulukları konularında bilgi verilirken, katılımcıların yönelttikleri sorularada cevap veriliyor.