Beypazarı Belediyespor 6.Kez Türkiye Şampiyonasında

Çeşitli yaş gruplarında 5 kez Türkiye şampiyonasına katılma başarısını gösteren Beypazarı Belediyespor, 6. kez Türkiye Şampiyonasına katılarak Beypazarı'nın gururu oldu. Beypazarı Belediye Spor U 14 Takımı Teknik direktörü Hasan Varlık, futbolcularını yürekten kutladığını, yağmur, kar ve soğuk havalara rağmen antrenmanda ve maçlarda üstün gayret ve özveri gösteri futbolcularını kutladığını söyledi.

Beypazarı Belediyespor bu sezon oynadığı 16 maçta 84 gol atarken, kalesinde sadece 12 gol gördü. Final müsabakasında futbolculardan Mertcan Çelik 6. saniyede attığı golle amatör futbol tarihinin en erken golünü atarak tarihe geçti.

Beypazarı Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kavas; "5 sezondur aralık vermeksizin üst üste Ankara ilimizi temsil etme başarısını gösterdiğimiz Türkiye Şampiyonasına katılma hususunda teknik direktörlerimiz ve aynı zamanda kulüp yönetim kurulu üyelerimiz Hasan Varlık, Özgür Bediz, Zafer Kahya ve Kadir Türkoğlu'nun, her maçta saha içinde mutlaka görev alarak titizlikle işlemlerimizi takip eden yönetim kurulu üyemiz Ömer Yılmaz'ın ve bu başarının minik ama kocaman yürekli mimarları kahraman futbolcularımızın üstün gayretlerini anlatmak için kelimeler yetersiz kalır. Özellikle, Belediye Başkanımız Sayın Tuncer Kaplan'a, kulübümüzün her etkinliğiyle yakından ilgilenmesi, maddi imkanların temini hususunda tam desteğini sunması, manevi olarak da Beypazarı Gençliği için büyük bir misyon üstlenen kulübümüzün her anında yanında olması, isteklerimize ve ihtiyaçlarımıza anında cevap vermesi ve gençliğin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması, derdimizle dertlenmesi hususunda şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunmayı bir borç bilirim. Ayrıca, yağmur-çamur, sıcak-soğuk demeden kendi sahamızdaki maçlarımızda bize destek veren tüm sporsever Beypazarı halkımıza da sonsuz şükranlarımızı sunarız." dedi.

BEYPAZARISPOR U-16 FUTBOL TAKIMIMIZ: Cumartesi günü Ankara'da oynanan maçta TRT Spor ile 1:1 berabere kaldı. Takımımızın golünü 80. dakikada Emre Ayık attı. Karşılaşmada sayısız gol fırsatını değerlendiremeyen takımımız, maçın 70. dakikasında 1:0 mağlup duruma düşmesine rağmen, son 10 dakikada kurduğu baskı sonucunda, son dakikada bulduğu golle müsabakadan 1:1'lik sonuçla ayrılmayı başardı. Takımımızın Teknik direktörü Kadir Türkoğlu; "Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu, deplasmanda grubun iddialı takımlarında TRT Spor'dan  alınan bu beraberliğin kötü olmadığını" belirtti . Takımımızın şu an 2 galibiyeti 1 beraberliği bulunuyor.

BEYPAZARISPOR U-19 FUTBOL TAKIMIMIZ: Pazar günü grubunun iddialı takımlarından Gölbaşı Spor'u 2:0 yenmeyi başardı. Karşılaşmanın her 2 yarısında da üstün bir oyun sergileyen takımımız rahat bir galibiyet elde etti. Takım Antrenörümüz Zafer Kahya; "Karşılaşmaya iyi başladıklarını, ilk yarı buldukları golün de rahatlığıyla 2. yarıya çıktıklarını ve son dakikalarda buldukları golle maçı rahat kazandıklarını" belirtti. U 19 Futbol takımımız grubundaki 2 maçını da kazanarak liderliğini sürdürdü.