ÜCRETSİZ ANKARA GEZİSİNE DAVETLİSİNİZ

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Beypazarı Belediyesi işbirliği ile bir ay süresince Ankara'ya Gezisi Düzenleniyor.

Ankara'nın tarihi ve turistik yerlerinin yanısıra sosyal mekanlarında gezileceği programa katılmak isteyen vatandaşlarımız Beypazarı Belediyesi Halkla İlişkiler birimine müracaat ederek isimlerini yazdırabilirler.

Bir ay boyunca devam edecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Beypazarı Belediyesi işbirliği ile bir ay süresince devam edecek Ankara Gezisi organizasyonunda çok sayıda vatandaşın Ankara'yı gezme ve tanıma fırsatı yakalaması hedefleniyor.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan vatandaşlarımızın pek çoğu Ankara'yı biliyor, gidip geliyor ama turist gözüyle rahatça gezip tanıma fırsatları olduğunu düşünmüyorum.Gündelik hayatın telaşı içinde Ankara'nın görülmeye değer güzelliklerini kaçırdığımızı düşünüyorum.Düzenlediğimiz bu geziler ile Ankara'ya farklı bir pencereden bakacaklar dedi.