BOZKIRIN ÇİÇEKLERİ AÇIYOR

Beypazarı Belediyesi kıraç topraklarda çiçek yetiştiriyor.,

Beypazarı Belediye Başkanlığı yaptığı çalışma ile ilçenin çiçek ve ağaç ihtiyacının büyük bir bölümünü kendisi karşılıyor.

Yüzlerce ladin ağacı ve binlerce çiçek fidesi toprakla buluşmaya başladı.Beypazarı Belediyesinin daha önce hurdalık olarak kullanılan kıraç alanda başlattığı seracılık çalışmaları başarılı bir şekilde devam ediyor.

Seraların sulama ihtiyacını karşılamak amacıyla gerçekleştirilen sondaj çalışmalarını yerinde inceleyen Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer KAPLAN Beypazarı Belediyesinin park, bahçe ve yeşil alanlarında kullanılacak olan çiçek fidesi ve ağaç fidanı ihtiyacının büyük bölümünün bu seralardan karşılanacağının yapılan çalışma ile belediye bütçesine önemli bir katkı sağlandığını hemde atıl bir alanın böyle önemli ve verimli bir projede değerlendirildiğini ifade etti.Beypazarı Beldiye Başkanı Tuncer KAPLAN daha yeşil ve yaşam kalitesi yüksek bir Beypazarı için çalışmaların devam edeceğini belirtti.