FESTİVALİN OTOMOBİL TALİHLİSİ ANAHTARI BAŞKAN KAPLAN'DAN ALDI

22.Uluslararası Beypazarı Festivali'nde herhangi bir işyerinden 50 TL ve katları alışveriş yapanlara 50 TL lik her alışverişleri için bir çekiliş kuponu verildi. Festival süresince yapılan alışverişlerde alınan fişler, başvuru noktalarına teslim edilerek biletler alındı.

14 Haziran Pazar akşamı İzel ve Kutsi Konserinin ardından noter huzurunda yapılan çekilişte Kezban Özkaynak Ford Tourneo Courrier marka otomobilin sahibi olurken, Ufuk Yiğit ise Akropol Termal Megakent'ten 5 yıllık devre mülk kazandı.

Otomobil talihlisi Kezban Özkaynak bugün ailesi ile birlikte geldiği, Beypazarı Belediyesi ek hizmet binası önünde otomobilin koltuğuna oturarak anahtarı Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'dan teslim aldı. Aileye hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Kaplan, özellikle ihtiyaç sahibi bir aileye bu otomobili teslim etmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

Eşinin Başağaç Mevkiinde bir tavuk çiftliğinde çalıştığını belirten Kezban Özkaymnak, "Beypazarı'nda bir giyim mağazasından 50 TL lik alışveriş yaptık. Bizim tek biletimiz vardı, 15-20 bileti olanlar da vardı. Çıkmaz dememek lazım, bize nasip oldu. Evimiz yok, satıp ev almak istiyoruz. Beypazarı Belediye Başkanı sayın Tuncer Kaplan'a ve Ford Başer Otomotiv'e teşekkür ediyoruz" dedi.