BEYPAZARI BELEDİYESİ GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Beypazarı Belediyesi, Beypazarı As Balıkçılık Tesislerinde iftar programı düzenledi

Beypazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl uygulamaya konulan ve Ramazan süresince her akşam yaşlı, maddi durumu iyi olmayan, yalnız vatandaşların evlerine sıcak yemek ulaştırarak takdir toplamış, iftar çadırı uygulamasını kaldırarak gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı hedeflemişti.

Evlerine sıcak yemek ulaştırılan 250 aile ve engelli vatandaşlar açık havada doğa ile baş başa bir iftar için Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan tarafından iftara davet edildi. Tek tek evlerinden otobüslerle alınan vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen iftar programında ezanın okunmasıyla oruçlar açıldı.

Başbakanlıktan gelen davet üzerine programa katılamayan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan 3G Bağlantısı ile alana kurulan projeksiyondan canlı olarak vatandaşlara seslendi. Programda bizzat bulunarak vatandaşlarla beraber olmayı çok istemesine rağmen, başbakanlıktaki programı dolayısıyla katılamadığını belirten Kaplan, katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür ederek, Ramazan bayramlarını kutladı.

Vatandaşlar sosyal yardımlardan son derece memnun olduklarını ifade ederek, Beypazarı Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü personeli ve Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’a teşekkür ettiler. Beypazarı Belediyesi Sosyal İşler Müdürü İsmail Kayabaşı “Biz dualarınıza talibiz, başkanımızın özellikle bu ayda kimsenin mağdur edilmemesi, ihtiyaç sahipleri için tüm imkanların seferber edilmesi yönünde talimatı var. Bizler de elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret ettik. Bugün burada davetimize katılan bu kalabalık, doğru yolda olduğumuzun, insanlara faydalı olabildiğimizin kanıtı. Önümüzdeki yıl sosyal yardımlarımızı daha da artıracağız, daha çok ihtiyaç sahibine ulaşacağız” dedi.