Beypazarı Sünnet Şölenine Hazırlanıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 2015 yılında 2015 Çocuğa Sünnet Organizasyonu Kapsamında, Belediyemize başvuruda bulunan Beypazarılı çocuklar, Lokman Hekim Hastanesi'nde uzman doktorlar tarafından sterilize bir ortamda sünnet oldular.

Beypazarı Belediyesi'nce sünnet sonrası aileleri ile birlikte evlerine götürülen çocuklar için Beypazarı'nda sünnet şöleni yapılacak. Hafta sonu bir grup çocuğumuz daha sünnet ettirilecek.

İnsanların hayatlarındaki en önemli anlardan birisinin sünnet, diğerinin evlilik olduğunu belirten Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan sünnet olan çocuklara geçmiş olsun dileklerini iletirken "Çocuklarımız, gençlerimiz geleceğimizdir. Hem bizim için hem aileleri için mutlu bir gün. İleleyen günlerde inşallah güzel bir şölenle bu mutluluğu pekiştireceğiz." dedi.