''ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ

Şehidini uğurlamaya gelen binlerce kişi hep bir ağızdan haykırdı

''ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ''

Şırnak’ın Silopi ilçesinde Pkk’lı teröristlerin hain saldırısında şehit düşen Şahin Polat Aydın memleketi Güdül’de binlerce kişinin katıldığı cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit polis Şahin Polat Aydın için ilk cenaze töreni Emniyet Genel Müdürlüğü'nde yapıldı. Daha sonra Şahin Polat Aydın'ın naaşı memleketi olan Ankara'nın Güdül ilçesi Akbaş Köyü'ne getirildi. İlk olarak baba evine getirilen Aydın'ın cenazesi daha sonra cenaze namazı için Akbaş Köyü Cami'sine getirildi. Burada öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Aydın'ın cenazesi Akbaş Köyü Mezarlığı'na defnedildi. Şehidin yakınları Şahin Polat Aydın'ın musalla taşı üzerindeki tabutuna sarılarak gözyaşları döktü. Cenaze törenine Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, AK Parti Ankara Milletvekilleri Ahmet İyimaya, Emrullah İşler, Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Beypazarı belediye başkanı Tuncer Kaplan, Güdül belediye başkanı Havva Yıldırım ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehit polis Şahin Polat Aydın, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Akbaş köyü mezarlığına defnedildi.