Beypazarı Pars’ı Avrupa 2.si

Beypazarlı milli sporcumuz Melih Bozdemir Avrupa şampiyonasında 2. Olarak önemli bir başarıya imza attı. Beypazarı Parsı lakabıyla tanınan Melih Bozdemir milli takımın ağırsıklet de uzun süredir yaşadığı madalya özlemine nokta koydu. Ağustos ayında düzenlenen Dünya şampiyonası ve Mart ayında düzenlenen Dünya Üniversiteler şampiyonalarında ağırsıklet de madalya alamayan milli takımın yüzü Beypazarı Pars’ı ile güldü. 2015 sezonunda Türk sporcular arasında en üst dereceyi alan Bozdemir final karşılaşmasında dünya 3.sü Rus rakibine yenilerek altın madalyayı kaçırdı.

Antalya’da yapılan Muay-Thai Eurocup’ta Avrupa 2.liği kazanan Melih Bozdemir sponsorluğunu üstlenen Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan’a teşekkür etti.

Beypazarı Pars’ı 2016’da düzenlenecek üç ayrı Türkiye şampiyonası için antremanlarına yoğun bir tempo ile devam ettiğini, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve dualarıyla yanında olan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederken, Beypazarı’mızı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğini belirtti.