Ankara'nın Örnek Belediyesi ''BEYPAZARI''

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Ankara il Müdürlüğünün düzenlediği ve Ankara’nın 25 ilçesinin katıldığı toplantıda Beypazarı Belediyesi yaptığı sosyal belediyecilik hizmetleri ile örnek belediye seçildi.

İlçelerin Vakıf Müdürleri, Sosyal işler Müdürleri ve yöneticilerinin katıldığı toplantıda, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri, Çocuk Hizmetleri, Aile ve Toplum Hizmetleri, Kadın Statüsü şube Müdürleri konuşmaları ve sunumları ile yapılan hizmetler ve uygulamalar hakkında bilgi verdiler.

Beypazarı Belediyesi Sosyal işler Müdürü İsmail Kayabaşı’nın toplantıya katılarak yaptığı sunum beğeni topladı. Beypazarı Belediyesi Sosyal işler Müdürlüğünün yaptığı çalışmaların diğer Belediyelere örnek olması gerektiği ve başarılı çalışmaları ile Beypazarı’nın örnek bir çalışmaya imza attığını belirten yetkililer, yapılan çalışmaların kısa bir sürede bu noktaya gelmesinin özveri gerektirdiğini diğer Belediyelerinde aynı özveri ile çalışmalarına hız vermesini beklediklerinin altını çizdiler.