Beypazarı İçin En İyisini İstiyoruz

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, 2015 yılında gerçekleştirilen projeler ve 2016 yılında yapılması planlanan projeler hakkında Sivil Toplum Kuruluşu ve kurum yöneticilerini bilgilendirdi.

Mustafa Cankara Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen bilgilendirme toplantısına, Beypazarı Kaymakamı Suat Seyitoğlu, kurum ve kuruluşkarın yöneticileri, Oda ve Dernek Başkanları katıldı.

Beypzarı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 2015 yılı projeleri ve 2016 yılında hayata geçirilmesi planlanan projelerin anlatıldığı video gösterisinin ardından Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan tarafından katılımcılara detaylı bir sunum gerçekleştirildi.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, 31 Aralık 2015 itibarı ile Belediyenin 11 milyon 165 bin 687 lira borcunun olduğunu belirterek, şu anda bankalardaki mevduatlarında 6 milyon 596 bin 500 lira bulunduğunu söyledi.

Belediye başkanı olarak ilçe halkı ve ilçenin gelişmesi için çaba gösterdiklerini anlatan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan;

 “Hakkımızda özellikle sosyal medyada yer alan eleştirilerin vicdani değerlendirmeler olduğunu düşünmüyorum. Yaptığımız hizmetler ortada, şeffaf belediyecilik gereği bugüne kadar bilgi edinme yasası kapsamında bize yöneltilen her soruya açık yüreklilikle cevap verdik. Beypazarı tarihinde görmediği hizmetlere bir bir kavuşuyor. Yaptığımız her projede vatandaşlarımızın görüşünü alıyor etkilenen insanlar ile helalleşmeden onların talepleri doğrultusunda karar vermeden adım atmıyoruz’’ dedi

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan;

‘’Ben yaptım oldu, olacak zihniyeti ile belediyeyi yönetmek gibi bir derdim asla olmadı, olmayacak. Projelerimize sivil toplum kuruluşlarımızın katkıda bulunmasını bekliyoruz, her hangi bir projede bizim ürettiğimizden daha makul çözüm teklifleri olursa samimiyetle ifade ediyorum biz o projeyi gerçekleştirmeye hazırız.

Beypazarı için en iyisi ne ise biz onu gerçekleştirmeyi hedefliyoruz’’ dedi.