Beypazarı Ulusal Basında Tam Sayfa

Beypazarı Belediye Başkanlığının gerçekleştirdiği hizmetler ulusal basında geniş yer buluyor.

Sabah, Hürriyet, Milliyet, Akşam, Posta ve Türkiye Gazetelerinde Beypazarı haberlerine yer verildi.

Akşam Gazetesinde Beypazarı Tam Sayfa

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın röportaj verdiği Akşam Gazetesi tam sayfa olarak Beypazarı'na yer verdi.

Alternatif Turizm Projesi ile Beypazarı turizmine yeni bir vizyon kazandıran Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan proje hakkında açıklamalarda bulundu.

Akşam Gazetesi Ankara temsilcisi Emin Pazarcı ile kahvaltıda buluşan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Beypazarı turizminin en önemli sıkıntısının günübirlik ve kısa süreli olması olduğunu, turizmi en az bir gün konaklamalı hale getirme konusunda çalışmalar yapıldığını belirtti.

Konaklama yatırımcısına her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirten Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan bu konuda yatırım yapacak herkesi davet ediyor ve her türlü destek vermeye hazır olduğumuzu ifade ediyorum dedi.

Üç Ay'dır Proje Hazırlıyoruz

Ankara Kalkınma Ajansı'nın her konuda Beypazarı'na destek verdiğini belirten Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, bir projeyi gerçekleştireceğim demek yeterli değil bu konuda projenin hazırlanması detaylandırılması ve sunumu gerekiyor, arkadaşlarımızla üç aydır projelerimizi hazırlayıp ilgili makamlara sunuyoruz.Ankara Kalkınma Ajansı bu konuda en büyük destekçimiz, destekleri için teşekkür ediyoruz dedi.

Ankara'da Deniz olabilecek tek ilçe Beypazarı

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Ankara'da deniz olabilecek tek ilçenin Beypazarı olduğunu ve bu konuda çalışmaları başlattığını belirterek, Sarıyer barajının ayağının Beypazarı'na uzandığını ve bu bölgede yapılacak çalışmalarla kum bir plaj yapılacağının müjdesini verdi.

Beypazarı Çarşısı, Türkiye'nin en eski AVM'si

Beypazarı Çarşısının çok eskiye dayandığını ve açık alışveriş merkezi olarak harika bir planlaması olduğunu söyleyen Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Evliya Çelebi'nin Seyahatname'sinde 1500 yıllarında 2.421 vergi memuru olduğundan bahseder. Osmanlı'da Şeyhülislam'ın maaşı Beypazarı'ndan toplanan vergilerle ödenirmiş, sebep olarakta helal olduğuna inanılması gösterilirmiş, Beypazarı Frig'lere uzanan tarihiyle çok eski bir yerleşim merkezi, tarihi bugüne taşıyan bir şehir.

Doğa Harikalarını Herkes Görecek

Alternatif turizmde Beypazarı projesi ile doğa harikası kanyon ve göllerinde, rafting ve kano ile doğa ile buluşacak ziyaretçiler, atv’ler ile Beypazarı doğasını yakından keşfedebilecekler. Kurulan Beypazarı Belediyesi Kayı Doğa Sporları Derneği ile turizm yelpazesini genişletme konusunda projeler ve çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Karagöl, Abant'a Alternatif değil Daha Güzel

Karagöl'de yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan bu bölgede ilk etapta 24 Bungalow ev kiralandığını proje tamamlandığında Karagöl'ün bir cazibe merkezi haline geleceğini ve doğası ile insanımızın sağlığına katkı sağlayacağının altını çizdi.