Ankara Birincisi Beypazarı'nda Belli Oldu

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen Erkekler Hafızlık Yarışması'nın Ankara finali Beypazarı Belediyesi Mustafa Cankara Kültür ve Kongre Merkezinde yapıldı.

Ankara'nın 11 ilçesinin birincilerinin katıldığı il final yarışmasında, Ankara İl müftüsü Mefail Hızlı, Öğretim görevlisi Prof.Dr. Mehmet Akif Koç, İl müftü yardımcısı Mustafa Tekin, Rıfat Börelçi Eğitim Merkezi eğitimcisi Orhan Genç, Millet camii imam hatibi Adem Kemaneci jüri olarak görev yaptı.

Beypazarı Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ın da katıldığı programın açılışı Millet camii imam hatibi Adem Kemaneci'nin Kur'an'ı Kerim tilaveti ile başladı.

Yoğun bir katılımın olduğu yarışmada Hafızların okuduğu Kur'an'ı Kerim ziyafeti yaşandı.

Yarışmada Birinciliği Altındağ Müftülüğü İbni Sina Camii İmam Hatibi Ekrem Sarıtaş kazandı.

Ekrem Sarıtaş Türkiye finallerinde Ankara'yı temsil edecek.